Bel of WhatsApp Reint 06 22372332

Landelijk wonen

Rust, ruimte en genieten van de natuur. Groene weilanden en bloeiende akkers. Het beleven van de wisseling van de seizoenen vanuit uw woonboerderij. Alles is intenser voor bewoners van landelijk gebied. Landelijk wonen is dan ook voor velen een droom. Reint Bruins Makelaardij helpt u graag bij het verwezenlijken van deze droom!

Woning aanbod        Hulp bij woning aankopen

Landelijk wonen wordt vaak onderschat

De stap naar wonen in een woonboerderij of mooi landelijk huis wordt echter vaak onderschat door potentiële kopers. Er komt behoorlijk wat kijken bij het kunnen gaan wonen op het platteland. Het bestemmingsplan is bij woningen met een agrarische bestemming of vrijkomende agrarische bebouwing (VAB) vaak heel anders dan wanneer u een huis koopt in de stad. Dit kan in zijn bestaande of toekomstige vorm een behoorlijke sta in de weg zijn voor uw droom om landelijk te wonen. Daarnaast werkt agrarische taxatie anders dan reguliere taxatie. Dit alles maakt de financiering van agrarisch wonen vaak een lastige puzzel.

Specialistische makelaar landelijk wonen

Als landelijk wonen makelaar staat Reint Bruins u met raad en daad bij. Dankzij zijn jarenlange ervaring in en kennis van de agrarische vastgoedsector en zijn waardevolle netwerk weet hij precies voor welke verassingen u kan komen te staan – en hoe u deze kan voorkomen. Bijna dagelijks wordt er met het bijltje van de weerbarstige wet- en regelgeving gehakt en weet Reint Bruins precies wat er wel en niet kan omtrent landelijk wonen.

Als makelaar gespecialiseerd in landelijk wonen zal Reint Bruins u waar nodig deskundig voorlichten en adviseren over alle zaken op dit gebied. Zodat de beleving van landelijk wonen op het platteland, met de rust en ruimte die daarbij horen, in álle opzichten wordt waargemaakt. Het aanbod woonboerderijen, vrijstaande woningen en (woon-)boerderijen op onze website bestaat uitsluitend uit koopwoningen. Deze woningen zijn dus niet te huur.

 

Waar ik je nog meer bij kan helpen:

Woonboerderij te koop

Wilt u uw woonboerderij of vrijstaand landelijk huis juist verkopen? Ook in de verkoop bent u bij Reint Bruins aan het juiste adres. Met kennis van de markt en regelgeving, en gevoel voor de agrarische sector, zoekt hij de beste oplossing voor uw agrarisch vastgoed. Het netwerk en aanbod van landelijk wonen van Reint Bruins Makelaardij zijn met name te vinden in Friesland, Groningen en Drenthe.

Huis met paardenstallen

Een landelijk huis met paardenstallen. Het is een droom voor veel particulieren die op zoek zijn naar een woonboerderij met de ruimte en faciliteiten om recreatief paarden te kunnen houden. Reint Bruins denkt graag met u mee om deze droom te verwezenlijken. Dus bent u op zoek naar een huis met paardenstallen dat te koop staat? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen via het formulier onderaan de pagina.

Al 35 jaar agrarisch makelaar én boer

Wanneer u agrarisch vastgoed wilt aan- of verkopen, wilt u natuurlijk graag werken met een agrarisch makelaar die weet waar hij het over heeft en u echt begrijpt. Dan zit u bij mij goed. Ik ben zelf opgegroeid op een akkerbouwbedrijf, waar ik het reilen en zeilen van de agrarische sector al vanaf jongs aan heb meegemaakt. In 1986 ben ik zelf boer geworden. Ik begrijp dus uit eigen ervaring goed met welke uitdagingen, kansen en regelgeving u te maken heeft bij het runnen van een boerenbedrijf.

Het proces van het verkopen van mijn agrarisch bedrijf heb ik ook persoonlijk doorlopen, toen ik het in 2006 verkocht. Deze ervaring, samen met mijn achtergrond als boer, zet ik inmiddels al ruim 15 jaar in om u de juiste kwaliteit en persoonlijke aanpak te bieden als agrarisch makelaar. Ik weet als geen ander wat er komt kijken bij de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed, en beschouw elke situatie dan ook als uniek.

Woonaanbod

Bekijk ons aanbod
Aangekocht

Uithuizermeeden, Rensumapark 25

 • Groningen
 • Aanvaarding: Per datum
 • Bouwvorm: Bestaande bouw
 • Object soort: Woonhuis
Meer info
Aangekocht

Verbindingsweg 14, Bedum

Mooie woning met bedrijfsruimte aan de Verbindingsweg 14 in Bedum. Meer info
Aangekocht

Uithuizermeeden, Hoofdstraat 272

 • Groningen
 • Aanvaarding: In overleg
 • Bouwvorm: Bestaande bouw
 • Object soort: Woonhuis
Meer info
Verkocht

Bedum Boterdiep Oz 22

Omschrijving: Vrijstaande woning met aangebouwde garage, fietsenberging, overkapping en vrijstaande hobbyruimte ( geïsoleerd), maar deze is ook uiteraard geschikt voor andere doeleinden. Tuin, erf, totaal groot 965 m2. Bestemming:·Woon bestemming Situering Algemeen: De woning is gelegen, aan de openbare weg, in het dorp Bedum, dicht… Meer info
Verkocht

Ellerhuizen 15, Bedum

 • Koopprijs: 850.000
Meer info
Verkocht

Oostwoldjerweg 19, Siddeburen

Melkveebedrijf met 30.46.67 ha landbouwgrond aan de Oostwoldjerweg 19 in Siddeburen. Meer info
Verkocht

Dijkweg 1, Boerakker Gem Leek

Voel je een met de natuur in deze schitterende woonomgeving. Wij zijn trots dat wij deze prachtige woonboerderij mogen aanbieden. Dit object biedt volop mogelijkheden voor iemand die van natuur, rust en ontspanning houdt. De woonboerderij is door de huidige bewoners met zorg stijlvol verbouwd… Meer info
Verkocht

Hoofdweg 21, Tjuchem

Op een prachtige locatie staat dit voormalige akkerbouwbedrijf met 3.09.50 ha te koop. Omschrijving Voormalig akkerbouwbedrijf bestaande uit: • Woonhuis met ondergrond en tuin. • Erfkavel • Bedrijfsgebouw inclusief verharde vloer • Aangebouwde schuur • Vrijstaande loods • Mestsilo gekeurd in 2019 • Percelen landbouwgrond… Meer info
Verkocht

Groningen, G. Sterringastraat 28

 • Groningen
 • Oppervlakte perceel: 388 m²
 • Koopprijs: 375000
 • Tussenwoning
Meer info
Verkocht

Spijk, Hoofdweg-Zuid 36

 • Groningen
 • Oppervlakte perceel: 9.000 m²
 • Vrijstaande woning
Meer info

Neem vrijblijvendcontact met mij op