Bel of WhatsApp Reint 06 22372332

Reint Bruins Makelaardij – Sterk in Agrarisch Werk!

Sinds 2014 ben ik als zelfstandig agrarisch makelaar actief in de noordelijkste provincies van Nederland: Groningen, Friesland en Drenthe. Daarnaast bied ik ook vastgoed aan in het buitenland.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door mijn persoonlijke aanpak, goede kwaliteit en mijn jarenlange (25 jaar) ervaring in de agrarische sector. Deze ervaring benut ik goed in mijn makelaarsbedrijf en het advies richting mijn klanten. Ik ben aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, Vastgoedpro. Als makelaar sta ik ingeschreven in het makelaarsregister van het SCVM in de Kamer Agrarisch. Bij het NRVT sta ik als registertaxateur ingeschreven in de Kamer agrarisch, Landelijk en Agrarisch Vastgoed.

Om dicht bij het aanbod te zitten als agrarisch makelaar ben ik continu op zoek naar investeerders en vind ik het belangrijk om contact te onderhouden met de investeerders in de landbouw.

Heeft u vragen of behoefte aan direct contact? Bel dan direct 0595-432166. Of stuur een e-mail naar bruins@reintbruinsmakelaardij.nl

Plan direct een gesprek in

Vanwege mijn brede inzetbaarheid kan ik u van dienst zijn als agrarisch makelaar en register taxateur bij onder andere:

Neem vrijblijvendcontact met mij op