Spijk, Hoofdweg-Zuid 36

Verkocht
  • Groningen
  • Oppervlakte perceel: 9.000 m²
  • Vrijstaande woning
Locatie
Een parel in het landschap!

Deze prachtige onder architectuur gebouwde woning staat te koop.
De woning staat op een zeer ruime kavel van ca. 9000m2, met een eigen vijver voor het huis en vanuit de woning heb je een prachtig uitzicht over de landerijen en over de vijver.
Tevens is er een ruime schuur en een kleine schuur aanwezig voor een hobbyist, maar het is ook zeer geschikt als een (garage)bedrijfsruimte.
De woning is ontsloten op de openbare weg en heeft een perfecte ligging en ligt dichtbij de plaatsen; Spijk, Delfzijl en Appingedam, waar alle voorzieningen aanwezig zijn.

Indeling begane grond;
Entree, hal met dwarsgang, toilet, bijkeuken, keuken en kamer met openslaande deur naar de tuin en een slaapkamer met aansluitend een badkamer.
Tevens is er nog een hele ruime garage die ook eventueel bij de woning zou kunnen worden getrokken voor eventueel een extra slaapkamer, enz.
Verdieping; de verdieping is bereikbaar met een opentrap vanuit de kamer en op de verdieping is een slaapkamer, een vide en de cv ruimte.
Het woongedeelte bouwjaar 2001 is opgetrokken met een gemetselde spouwmuur, deze muren zijn geïsoleerd. Op de begane grond zijn de vloeren van beton. De woning wordt verwarmd middels een c.v. installatie; met vloerverwarming en deels ook met radiatoren.
De verdiepingsvloer is van beton. Het dak van de woning is een beschoten kap en is met dakpannen gedekt.
De woning is voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing. Al met al een goed onderhouden woning op een prachtige locatie.
Vrijstaande schuur
De schuur is gebouwd in ca.1970, het is een metalen schuur met een betonvloer en een elektrische overheaddeur. De schuur heeft een betonvloer, en een vrije overspanning. De afmeting van de schuur is 19.9 x 11 m. In de schuur is krachtstroom en water aanwezig.
Schuur 2
De schuur hiervan is het bouwjaar onbekend. De schuur is volledig opgebouwd met geïsoleerde sandwichpanelen. De vloer is een betonvloer. De afmeting van de schuur is 5.7 x 4.5 m. De schuur is in gebruik voor stalling en opslag. De schuur is toegankelijk met een loopdeur, echter deze heeft wel onderhoud nodig.
Tuin
Voor en naast de woning is een eenvoudige tuin, waar privacy gewaarborgd is en je prachtig uitzicht vanuit de kamer hebt over een grote vijver en de landerijen.

Het inschrijfformulier is verkrijgbaar via mijn kantoor!

Specificaties

Object soort Woonhuis
Aanvaarding In overleg

Prijzen

Kenmerken

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 2
Inhoud 1103
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 176
Overig inpandige ruimte 45
Oppervlakte perceel 9.000 m²

Bestemming

Permanente bewoning Ja
Recreatiewoning Nee

Onderhoud

Waardering: binnen Goed
Waardering: buiten Goed

Tuin en Garage

Tuin type Achtertuin
Tuin kwaliteit Normaal

Installatie

Energielabel A
Cv-ketel: Combiketel Ja

Graag meer informatie of een bezichtiging aanvragen bij Spijk, Hoofdweg-Zuid 36? Vul onderstaand formulier in