Uithuizermeeden, Rensumapark 25

Aangekocht
  • Groningen
  • Aanvaarding: Per datum
  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Object soort: Woonhuis
Locatie
De aankoopbegeleiding is uitgevoerd via ReintBruinsmakelaardij BV


Omschrijving
Aan de rand van het dorp, aan een rustige straat ligt dit fraai gemoderniseerde en luxe uitgevoerde vrijstaande woonhuis (Bj 1999) op een ruime kavel met een zeer verzorgde tuin met meerdere terrassen en een houten schuur.

Het dorp Uithuizermeeden is centraal binnen de gemeente het Hogeland gelegen en biedt daarbij een regiofunctie voor de omliggende dorpen en buurtschappen. Het dorp biedt een breed scala aan voorzieningen, waarbij een groot deel hiervan tegenwoordig zijn gesitueerd aan het Johan van Veenplein. Zo vindt u hier een supermarkt, een cafetaria, een kapsalon e.d., waarbij verspreid over het dorp nog diverse winkels zijn gevestigd.
In het naast gelegen dorp Uithuizen zijn nog meer voorzieningen als voortgezet onderwijs, een zwembad en een winkelcentrum.

Naast een ruim winkelbestand beschikt het dorp ook over meerdere lagere scholen, alsmede een NS-station met verbinding tussen de Eemshaven en de stad Groningen. Via de nabijgelegen Eemshavenweg zijn is zowel de Eemshaven als de stad Groningen binnen korte tijd (30 minuten met de auto) te bereiken.

Begane grond: Hal met toilet en trapopgang, U-vormige living met zitkamer aan de straatzijde en de tuingerichte woonkeuken- en suite. De zitkamer heeft een heeft een warme laminaatvloer en een pelletkachel voor sfeer en bijverwarming. De woonkeuken heeft een kook-spoeleiland met o.a. een stenen werkblad en een Quooker, alsmede een Siemens-apparatenwand met o.a. een koffieautomaat.
Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de bijkeuken en de garage. De bijkeuken (ca. 7m²) heeft een kastenwand en opstelplaats voor het witgoed.

Verdieping: Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, alsmede toegang tot 3 slaapkamers (ca. 8m², ca. 8m² en ca. 15m²) en de badkamer. De badkamer is luxe uitgevoerd met een ruime douchehoek, een 2e toilet, een ruim ligbad en een wastafelmeubel met 2 waskommen.

Specificaties

Object soort Woonhuis
Object naam Vrijstaande woning.
Aanvaarding Per datum
Aanvaardingsdatum 2022-10-01
Bouwvorm Bestaande bouw
Permanente bewoning Nee
Recreatiewoning Nee
Cv-ketel: Combiketel Nee

Wilt u ook geholpen worden bij een aankoop? Vul onderstaand formulier in