Dijkweg 1, Boerakker Gem Leek

Verkocht
Locatie

Voel je een met de natuur in deze schitterende woonomgeving. Wij zijn trots dat wij deze prachtige woonboerderij mogen aanbieden. Dit object biedt volop mogelijkheden voor iemand die van natuur, rust en ontspanning houdt.


De woonboerderij is door de huidige bewoners met zorg stijlvol verbouwd tot een heerlijke plek om te wonen en te ontspannen. Vanuit je luie stoel heb je geweldig uitzicht over landerijen van de ‘Polder de Dijken’.


Het woonhuis


De entree met de ruime hal bevindt zich in het hart van de woning met daaraan grenzend een moderne eetkeuken. De woonkamer met openslaande terrasdeuren biedt een fantastisch uitzicht op het zuiden gelegen terras. Hier is het goed vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje.


Verder vind je op de begane grond een bijkeuken, een slaapkamer en een ruime ouderslaapkamer met openslaande deuren naar de veranda. Aangrenzend aan de ouderslaapkamer is een ruime inloopkast. De luxe badkamer met ligbad, douche en wc is voorzien van vloerverwarming.


De achteringang met een ruime hal geeft toegang tot een aantal vertrekken die naar eigen smaak en wens ingericht kunnen worden. De trap in de hal leidt naar de verdieping met meerdere vertrekken. Deze grote vertrekken zijn momenteel ingericht voor sport en ontspanning.


De plattegronden zijn met uiterste zorgvuldigheid samengesteld, desondanks kunnen er enkele afwijkingen in de maatvoering zijn opgetreden.

Koper kan hier daarom geen rechten aan ontlenen.


Graag meer informatie of een bezichtiging aanvragen bij Dijkweg 1, Boerakker Gem Leek? Vul onderstaand formulier in