Bel of WhatsApp Reint 06 22372332

Diensten agrarisch makelaar Reint Bruins

Reint Bruins is als makelaar actief in de agrarische sector en daarmee specialist in vastgoed, aan- en verkoopbegeleiding, agrarisch advies, erfpacht zaken, taxatie, productierechten en aan- en verkoop bij landelijk wonen objecten. Met zijn uitgebreide kennis van de agrarische sector is hij de ideale gesprekspartner voor agrarische ondernemers. Meer informatie over de verschillende diensten lees je op één van de vervolgpagina’s.

Heeft u vragen of behoefte aan direct contact? Bel dan direct 0595-432166. Of stuur een e-mail naar bruins@reintbruinsmakelaardij.nl

Plan direct een gesprek in

Waar altijd rekening mee wordt gehouden aandachtspunten bij de aankoop

  • Het bestemmingsplan
  • Een erfdienstbaarheidsonderzoek
  • De waardebepaling
  • Onderhandelingstechnieken

Specifiek bij het aankopen van agrarisch vastgoed ondersteunen we ook rondom:

  • Milieuvergunningen
  • Koopsomuitsplitsing
Agrarisch vastgoed
Woning of woonboerderij

Reint Bruins Makelaardij is onder andere gespecialiseerd in de aankoopbegeleiding van woningen of woonboerderijen. Hij kan u op de juiste manier hierin begeleiden.

Waarom aankoopbegeleiding?
Als koper heeft u normaliter niet de kennis en vaardigheden van de woning of woonboerderij die u op het oog heeft. Reint Bruins makelaardij schat voor u de waarde in wat het te kopen object zou moeten kosten. Naast het op waarde schatten van de woning krijgt u te maken met bijkomende kosten. Reint Bruins verteld u precies waar deze kosten uit bestaan. Daarnaast is het van belang om te weten in welke staat de woning verkeerd en wat de consequenties zijn van erfdienstbaarheid.

Ook hier is de aandacht voor het bestemmingsplan, erfdienstbaarheidsonderzoek, waardebepaling en onderhandelingstechnieken belangrijk. Kortom, aankoopbegeleiding is voor u van essentieel belang.

Ook hier is de aandacht voor het bestemmingsplan, erfdienstbaarheidsonderzoek, waardebepaling en onderhandelingstechnieken belangrijk. Kortom, aankoopbegeleiding is voor u van essentieel belang.

Neem vrijblijvendcontact met mij op