Bedum Boterdiep Oz 22

Verkocht
Locatie

Omschrijving:

Vrijstaande woning met aangebouwde garage, fietsenberging, overkapping en vrijstaande hobbyruimte ( geïsoleerd), maar deze is ook uiteraard geschikt voor andere doeleinden. Tuin, erf, totaal groot 965 m2.

Bestemming:·Woon bestemming


Situering

Algemeen:

De woning is gelegen, aan de openbare weg, in het dorp Bedum, dicht bij de stad Groningen.

Het ligt in de nabijheid van de grotere plaatsen Winsum, Groningen en Ten Boer.

Bedum heeft nog meerdere voorzieningen zoals scholen, sport en recreatie, restaurants en kerken.


De woning:

De woning is vrij gelegen met de kop naar het westen met een ruime, goed onderhouden tuin met veel grasgazon en een siertuin op het zuiden. De woning is in 1935 gebouwd, de aanbouw, keuken en garage zijn in 1987 gebouwd.

Het is een royale woning met een inhoud van ca. 640 m³.

De woning en erf zijn bereikbaar via de openbare weg.


Indeling;

Een entree met hal en trap naar de verdieping, woonkamer, kelder, toilet, badkamer (met ligbad en douche en een vaste wastafel), slaapkamer, bijkeuken en keuken. Vanuit de keuken is er een verbinding met de aangebouwde garage. De keuken is tuin gericht en daar kun je heerlijk genieten van de ochtendzon. De keuken is voorzien inbouwapparatuur, van vloerverwarming en heeft openslaande deuren naar de tuin.


Verdieping;

Op de verdieping heb je een overloop, 3 slaapkamers, inbouwkast en een toilet. De zolder is met een losse trap bereikbaar vanaf de verdieping.

De woning is opgetrokken in spouwmuren, heeft betonvloeren een beschoten kap en is pannen gedekt.

De woning is geïsoleerd, de beschoten kap is niet geïsoleerd, maar achter de knieschotten zit wel isolatie.

De woning is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing

Al met al een zeer goed onderhouden woning op een prachtige locatie met uitzicht op het Boterdiep. De woning wordt verwarmd middels een c.v. installatie, bouwjaar ca. 2015 en de woning is deels verwarmd met vloerverwarming en met radiatoren.


Aangebouwde garage en berging

De garage is verbonden met de woning. De garage is gebouwd met een halfsteensmuur. De garage heeft een oppervlakte van ca. 23 m² met een betonvloer en 1 toegangsdeur (elektrisch). De berging is aangebouwd aan de garage. De berging is opgetrokken met deels houten wanden en deels met damwandprofielplaten beklede houten wanden. De berging heeft een betonvloer en een plat dak. Achter de woning is een ruime tuin met deels grasveld en een border. De tuin is omheind met hekwerk enerzijds en aan de andere zijde een heg, kortom een mooi afgesloten geheel.


De woning met tuin

Het totaal is 965 m2 groot en bestaat uit tuin en ondergrond woning. De locatie is via Boterdiep OZ bereikbaar.


Doelgroep en bijzonderheden, beperkingen

Het object is zeer geschikt voor wonen, of voor degene die ruimte zoekt voor zijn/ haar hobby’s. In de tuin staat nog een geïsoleerde hobbyruimte.

Verkoper mag de oprit van de buren gebruiken om achter in de tuin te kunnen komen met zijn auto en of camper, dit recht gaat niet over naar de koper.

De woning heeft energielabel C.

Zonnepanelen er zijn 14 zonnepanelen met een jaarlijkse opbrengst van ca 3500 Wattpiek.

Steiger in het boterdiep voor de woning heeft verkoper enige jaren geleden nog een aanlegsteigertje gebouwd. Voor deze steiger is geen vergunning aangevraagd. Deze steiger wordt ook gebruikt door de sportvissers.


Staat van de onroerende zaak, gebruik

Mocht een koopovereenkomst tot stand komen zal de onroerende zaak worden overgedragen in de staat waarin deze zich bij het tot stand komen van een overeenkomst zich bevindt met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten.


Bodemverontreiniging

Voor zover verkoper bekend, is er geen verontreiniging van het object die zou kunnen leiden tot een verplichting tot sanering van het object.


Nutsvoorziening woning.

Aardgas, water, elektra, riolering.


Kadastrale omschrijving

Gemeente Sectie Nummer Grootte

Bedum K 2143 0.09.65 ha


Belastingen

en kosten: Overdrachtsbelasting, notariskosten en overige kosten komen ten laste van de koper.


Aanvaarding: Rond 15 juli 2021.


Graag meer informatie of een bezichtiging aanvragen bij Bedum Boterdiep Oz 22? Vul onderstaand formulier in