Agrarisch Makelaar


Dé agrarisch makelaar van Friesland, Groningen en Drenthe

Reint Bruins Makelaardij is met ruim 30 jaar ervaring in het agrarisch werk, dé agrarisch makelaar van Noord-Nederland. Reint Bruins Makelaardij is opgericht in januari 2014, maar als sinds 2007 is Reint actief in de agrarische makelaardij. Reint Bruins Makelaardij staat voor kwaliteit en persoonlijke aanpak.

Waarom een agrarisch makelaar?

Zoekt u advies en/of bemiddeling bij de aankoop/verkoop van agrarisch vastgoed, landelijk wonen, agrarische taxaties, productierechten, emigratie of een specialist in erfpacht en/of pachtzaken? Dan bent u bij Reint Bruins aan het juiste adres. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze diensten.

Waarom een agrarische makelaar inschakelen voor aankopen en of verkopen van agrarische objecten;
Een agrarische makelaar is thuis in de agrarische wereld, spreekt de taal van de boeren en is gespecialiseerd in aan en verkoop van agrarisch onroerend goed. De specialisaties van een agrarische makelaar zijn erg belangrijk bij uw aan en of verkoopbeslissing en kunnen u financieel veel voordeel opleveren. De kosten om een agrarisch makelaar in te schakelen, worden daardoor ruimschoots gecompenseerd door de meeropbrengst die u verwerft of bespaard bij uw aan/ en of verkoopbeslissing.

Waarvoor u een agrarisch makelaar zou kunnen inschakelen;
– Onderzoek van het Bestemmingsplan
– Erfdienstbaarheden onderzoek
– Overheidsingrijpen( wegen, industrie aanleg enz.)
– Aan en of verkoop agrarisch onroerend goed
– Advisering
– Productierechten bemiddeling ( fosfaatrechten, LLB’s)
– Pacht en of erfpachtzaken

Agrarisch Makelaar

Bij aankoop/verkoop van agrarische bedrijven komen wat andere zaken kijken dan bij de aankoop/verkoop van een ‘standaard’ woning. Het verkopen van een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf en overige agrarische vastgoed is maatwerk. Aangezien elke boerderij anders is vraagt elke situatie om een andere aanpak. De bedrijfsvoering per ondernemer verschilt en de locatie van het bedrijf is ook zeer belangrijk. Met ruim 30 jaar ervaring in de agrarische sector en een breed netwerk in de agrarische wereld staat Reint Bruins Makelaardij u bij in elke stap van het aankoop- en/of verkoopproces.

Wat biedt een agrarisch makelaar nog meer?

Naast het wonen i.c.m. een agrarisch bedrijf, bent u ook voor het ‘landelijk wonen’ aan het goede adres bij ons. Landelijk wonen is genieten van de rust, ruimte en natuur op het platte land. Bloeiende akkers, groene weilanden en het beleven van de seizoenswisselingen. Denk bij landelijk wonen aan een vrijstaande woning in het buitengebied op het platte land of het wonen in een woonboerderij. Wij hebben specifieke kennis van wet- en regelgeving paraat rondom landelijk wonen op het platte land.

Agrarische Makelaar

De wet- en regelgeving veranderd op dagelijkse basis. Om teleurstellingen te voorkomen heeft u een makelaar nodig die precies weet wat de (on)mogelijkheden van het ‘buitengebied’ zijn. Als agrarisch makelaar kan Rein Bruins u voorlichten en adviseren.

Als agrarisch makelaar/agrarisch registertaxateur bij ReintBruinsMakelaardij.BV ben ik werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe. Ik ben aangesloten bij Vastgoed Pro en ik ben SCVM gecertificeerd.

Voor verkoop van uw akkerbouwbedrijf, melkveebedrijf en of percelen landbouwgrond in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe kunt u terecht bij de agrarische makelaar Reint Bruins/RT.

Klik hier voor een overzicht van ons actuele aanbod. Als u nog vragen heeft kunt u onderstaand contact met mij opnemen.

Inzendingslimiet bereikt. Neem telefonisch contact op.