Woning Verkopen


Een huis verkopen is in veel gevallen een grote stap. Het roept vele vragen op. Is dit de juiste tijd om mijn huis te verkopen? Hoe pak ik een bezichtiging aan? Hoe kan ik het beste onderhandelen? U komt ook voor vele financiële en fiscale vragen te staan. In het traject van de verkoop verzorgt Reint Bruins Makelaardij de presentatie van uw woning en zet het gericht in de markt. Dient een geïnteresseerde zich aan? Dan zet Reint Bruins Makelaardij zich in voor goede onderhandelingen om voor u de hoogst mogelijk prijs te realiseren en het correct vastleggen van de koopovereenkomst.

 

Wat voor woning wilt u verkopen?

Of u nu een twee-onder-een-kap met drie ruime slaapkamers in de verkoop wilt zetten, uw fijne appartement in hartje centrum of een starterswoning met een ruime tuin. U bent bij Reint Bruins aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de woning die u wilt verkopen op de juiste manier in de markt gezet wordt.

Landelijk wonen

Reint Bruins Makelaardij kan zijn jarenlange ervaring met het landelijk gebied met u delen en heeft de nodige kennis van specifieke wet- en regelgeving rondom landelijk wonen op het platte land paraat. Voor als u graag wil wonen in een woonboerderij, landhuis, of een vrijstaande woning in het buitengebied op het platte land.

Altijd op de hoogte

Wij houden u te allen tijde op de hoogte van de actuele stand van zaken rondom de verkoop van uw woning. Bovendien staat periodiek persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel.

Courtage-actie van VastgoedPRO

Profiteer nog tot eind 2017 van de Courtage-actie en maak kans om de bemiddelingskosten (tot een maximum van €2.500,-) vergoed te krijgen! Klik hier voor het nieuwsbericht.

Uw woning verkopen?

Bent u van plan om uw woning (binnenkort) te koop te zetten en wilt u graag weten wat wij kunnen betekenen om een snelle verkoop te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.