Landelijk wonen


Landelijk wonen? Dat is genieten van de natuur, rust en ruimte op het platte land!

Rust, ruimte en genieten van de natuur. Groene weilanden en bloeiende akkers. Het beleven van de wisseling van de seizoenen. Alles is intenser voor bewoners in het landelijk gebied. Landelijk wonen is voor velen een droom, ReintBruinsMakelaardij helpt u graag bij het verwezenlijken van uw droom!

Landelijk wonen op het platte land, daar heb je de kennis en expertise voor nodig

Reint Bruins Makelaardij kan zijn jarenlange ervaring met het landelijk gebied met u delen en heeft de nodige kennis van specifieke wet- en regelgeving rondom landelijk wonen op het platte land paraat. Voor als u graag wil wonen in een woonboerderij, landhuis, of een vrijstaande woning in het buitengebied op het platte land. Dan bent u bij Reint Bruins makelaardij aan het juiste adres.

Het wordt vaak onderschat door de kopers, er komt namelijk heel wat bij kijken om te kunnen gaan wonen op het platte land.

U heeft een wens om landelijk te wonen. Misschien wilt u een oude boerderij verbouwen of een gerestaureerde woonboerderij kopen. Wellicht wilt u wonen en werken combineren in het buitengebied. Of komt u voor uw hobby’s of voor de privacy en rust van het buiten gebied?

Bestemmingsplannen bestaand en of toekomstige kunnen uw droom om buiten te wonen op het platte land behoorlijk in de weg staan. De kennis van ReintBruinsMakelaardij gecombineerd met het netwerk, helpt u om vervelende verrassingen te voorkomen.

De landelijk wonen makelaar Reint Bruins kan u als professional met raad en daad bijstaan. Bijna dagelijks wordt er met het bijltje van weerbarstige wet- en regelgeving gehakt en om teleurstelling te voorkomen, weet de makelaar precies wat de (on)mogelijkheden van het buitengebied zijn.
Als gespecialiseerde makelaar zal Reint Bruins u waar nodig deskundig voorlichten en adviseren over deze en vele andere zaken, zodat een beleving van landelijk wonen op het platte land, met de rust en de ruimte die daar bij horen, in álle opzichten wordt waargemaakt.

De woonboerderijen, vrijstaande woningen, boerderijen die op de site aangeboden worden, staan te koop en zijn niet te huur.

Neem vrijblijvend contact met mij op