Te koop - Woonhuis € 850.000,- k.k.
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 2
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 3
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 4
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 5
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 6
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 7
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 8
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 9
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 10
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 11
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 12
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 13
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 14
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 15
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 16
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 17
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 18
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 19
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 20
 • Groningen Woonhuis Bedum – Ellerhuizen 15-* – Photo 21
Omschrijving Deel dit object

Bedum Ellerhuizen 15-*

Woonboerderij Ellerhuizen 15, 9781TS Bedum

Omschrijving: Woonboerderij/ paardenobject met vrijstaande schuren, garage, tuin, erf en percelen weiland. Totaal groot 3.55.45 ha. (Het is bespreekbaar om het object met minder grond aan te kopen)

Bestemming: Enkel Bestemming – Agrarisch en een dubbel Bestemming Waarde- Archeologie 2. Functie aanduiding agrarisch loonbedrijf

Situering
Algemeen:
De woonboerderij is mooi gelegen, aan een rustige openbare weg en ligt in de nabijheid van de plaatsen Bedum, Zuidwolde en de stad Groningen.
De gebouwen bestaan uit een traditionele boerderij met een aangebouwde schuur, vrijstaande garage en een vrijstaande schuur. Naast en voor de boerderij liggen de percelen grasland.

De woning:
De woning is zeer goed onderhouden.
Indeling begane grond;
Entree, hal met trapopgang toilet, kamer, slaapkamer, keuken, bijkeuken, kantoor, kantine met toilet en een bergruimte met entree naar de schuur.
Indeling verdieping;
Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer (voorzien van een vaste wastafel, bad, toilet en douche) en er is nog een bergruimte.

Het woongedeelte bouwjaar 1994 is opgetrokken in spouwmuren deze muren zijn geïsoleerd. Op de begane grond zijn de vloeren van beton en zijn deels verwarmd met vloerverwarming, de badkamer boven heeft ook vloerverwarming. De woning wordt verwarmd middels een c.v. installatie.
De vloer is geïsoleerd. De verdiepingsvloer is van hout. Het dak van de woning is een geïsoleerde Unidek kap en is met pannen gedekt.
De woning is voorzien van geïsoleerde beglazing. Al met al een zeer goed onderhouden boerderij op een prachtige locatie.

Aangebouwde schuur
De aangebouwde schuur, deze schuur is gerenoveerd in 1990, hierin bevinden zich 10 paardenboxen.
De schuur heeft een vloeistofdichte betonvloer en deels een klinkervloer, de schuur heeft een rietgedekte kap met daarover geïsoleerde stalengolfplaten. De schuur is gebouwd met steensmuren en de schuur heeft nog traditionele houten gebinten. De afmeting van de schuur is 28 x 18 m.

Schuur 2
De schuur is gebouwd in 1990 met een vrije overspanning. De spanten staan op poeren, de wanden en het dak zijn bekleed met damwandplaten. De vloer is deels een vloeistofdichte betonvloer en deels verhard met stelconplaten. De schuur is in gebruik voor stalling van ca. 30 paarden in groepshokken. Verder wordt de schuur gebruikt voor opslag en er is nog een werkplaats in afgetimmerd, deze werkplaats is volledig geïsoleerd. De schuur heeft een totale oppervlakte van 42 x 21 meter. Waarvan de werkplaats een afmeting heeft van 9 x 18. De schuur en werkplaats zijn beide toegankelijk met een overheaddeur en een loopdeur.

Garage
De garage is vrijstaand, gebouwd in1987, met een halfsteens muur. De garage heeft een afmeting van 7x 3.5 m. De garage Is gebouwd met een vrije overspanning, heeft een betonvloer als verharding en is gedekt met kunststofplaten.

Buitenbak
De buitenbak is gedraineerd, de bak heeft een houten omheining en heeft verlichting.
De bodem van de bak; er zijn 2 soorten zand aangebracht ( Renozand, afgekeurd metselzand en vervolgens doorgemengd met houtvlokken) de bak is daardoor altijd droog. De afmeting van de bak is 36x20 m.

Tuin
Voor en naast de woning is een gezellige maar eenvoudige tuin, waar privacy gewaarborgd is.

Het erf ondergrond en weiland
Het totaal is 3.55.45 ha groot en bestaat uit een tuin, erf en ondergrond. Naast en voor de woonboerderij liggen de percelen grasland.
(Het is bespreekbaar om het object met minder grond aan te kopen)

Doelgroep en bijzonderheden, beperkingen
Het object is uitermate geschikt voor een bedrijf, combinatie bedrijf met het houden van dieren of een hobbyist.

Staat van de onroerende zaak, gebruik
Mocht een koopovereenkomst tot stand komen zal de onroerende zaak worden overgedragen in de staat waarin deze zich bij het tot stand komen van een overeenkomst zich bevindt met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Bedum, heeft het object een bestemming Agrarisch. En een Dubbelbestemming Waarde- Archeologie 2 en aantekening Agrarisch loonbedrijf.

Bodemverontreiniging
Voor zover verkoper bekend, is er geen verontreiniging van het object die zou kunnen leiden tot een verplichting tot sanering van het object.

Nutsvoorziening woonboerderij.
Aardgas, water, elektra, 2x septictank.

Roerende zaken
Er worden geen roerende zaken meegeleverd.

Neem contact met mij op voor dit object