Agrarisch vastgoed


Verkoop van agrarisch vastgoed

Wanneer u er over denkt om uw agrarisch bedrijf te verkopen is het verstandig om hier op een juiste manier in te worden begeleid. Er komt namelijk heel wat op uw pad bij de verkoop van uw agrarisch vastgoed. Hieronder kunt u verder klikken om ons huidige aanbod agrarisch vastgoed te bekijken.

agrarische vastgoed
Maak een afspraak voor advies bij verkoop agrarische grond’ Afbeelding zou je kunnen wijzigen in een afbeelding van een afspraak/gesprek met een klant

Advies bij verkoop – Maak een afspraak

Gaat u het agrarisch bedrijf verkopen omdat er geen opvolging is? Of is de steeds complexere regelgeving een reden om uw agrarische grond in de verkoop te zetten? Er zijn natuurlijk genoeg andere redenen op te noemen om te doen besluiten uw bedrijf in de verkoop te zetten. Ik ga hier graag met u over in gesprek. U kunt een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende kennismaking en eerste advies voor de verkoop van uw agrarisch vastgoed. Dit kan via ons telefoonnummer of via het formulier onderaan deze pagina.

25 jaar ervaring in de agrarische sector

Met mijn 25 jaar ervaring in de agrarische sector bent u bij mij aan het juiste adres. Gecombineerd met een persoonlijke aanpak en de juiste kwaliteit begeleid ik u door dit traject/proces. Elke situatie is voor Reint Bruins Makelaardij uniek.

Heeft u vragen, behoefte aan direct contact of wilt u een afspraak plannen? Bel dan direct 0595-432166. Of stuur een e-mail naar bruins@reintbruinsmakelaardij.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook kunt u geheel vrijblijvend het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

25 jaar ervaring in de agrarische sector’ Afbeelding zou je kunnen wijzigen in een afbeelding van Reint Bruins.

Neem vrijblijvend contact op