Landelijk wonen


Landelijk wonen op het platteland?

Landelijk wonen is genieten van de natuur, rust en ruimte op het platte land! Rust, ruimte en genieten van de natuur. Groene weilanden en bloeiende akkers. Het beleven van de wisseling van de seizoenen. Alles is intenser voor bewoners in het landelijk gebied. Landelijk wonen is daarom voor velen een droom. Reint Bruins Makelaardij helpt u graag bij het verwezenlijken van deze droom!

Expert in landelijk wonen

Landelijk wonen op het platte land, daar heb je de kennis en expertise voor nodig. Reint Bruins Makelaardij heeft deze kennis en kan u dankzij zijn jarenlange ervaring met het landelijk gebied perfect adviseren. Heeft u een wens om landelijk te wonen? Wilt u graag wonen in een woonboerderij, landhuis, of een vrijstaande woning in het buitengebied? Misschien wilt u wel een oude boerderij verbouwen of een gerestaureerde woonboerderij kopen. Of wilt u wonen en werken combineren in het buitengebied? Of zoekt u voor uw hobby’s extra rust en privacy in het buitengebied? Dan bent u bij Reint Bruins makelaardij aan het juiste adres.

Landelijk wonen wordt vaak onderschat

De stap naar landelijk wonen helaas vaak onderschat door potentiële kopers. Er komt namelijk heel wat bij kijken om te kunnen gaan wonen op het platte land. Denk bijvoorbeeld aan de nodige kennis van specifieke wet- en regelgeving rondom het landelijk wonen. Bestemmingsplannen bestaand en of toekomstig kunnen uw droom om buiten te wonen op het platte land behoorlijk in de weg staan. Hier kunnen wij u helpen vervelende verrassingen te voorkomen door onze kennis en ons waardevolle netwerk. De landelijk wonen makelaar Reint Bruins kan u als professional met raad en daad bijstaan. Bijna dagelijks wordt er met het bijltje van weerbarstige wet- en regelgeving gehakt en om teleurstelling te voorkomen, weet hij precies wat de (on)mogelijkheden van het buitengebied zijn.

Als gespecialiseerde makelaar zal Reint Bruins u waar nodig deskundig voorlichten en adviseren over deze en vele andere zaken, zodat een beleving van landelijk wonen op het platte land, met de rust en de ruimte die daar bij horen, in álle opzichten wordt waargemaakt. Het aanbod van woonboerderijen, vrijstaande woningen en boerderijen op onze website zijn overigens allen koopwoningen en zijn niet te huur.

Heeft u vragen, behoefte aan direct contact of wilt u een afspraak plannen? Bel dan direct 0595-432166. Of stuur een e-mail naar bruins@reintbruinsmakelaardij.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier

Inzendingslimiet bereikt. Neem telefonisch contact op.