Meedhuizen, Meedhuizerweg 1

Verkocht
  • Groningen
  • Oppervlakte perceel: 15.635 m²
  • Koopprijs: 995000
  • Vrijstaande woning
Locatie
Te koop aangeboden, Meedhuizerweg 1, 9937TJ Meedhuizen

Indeling
Toplocatie!

Woonboerderij met vrijstaande schuren, dierenverblijf, tuin, erf en perceel weiland. Totaal groot 1.50 ha.

Bestemming:
Enkel Bestemming Agrarisch wegdorpenlandschap
Dubbelbestemming Waarde -Archeologie 4
Functie aanduiding specifieke vorm van agrarisch -bouwperceel grondgebonden agrarisch bedrijf
Gebiedsaanduiding geluidzone- industrie.

Situering
Algemeen:
De woonboerderij is mooi gelegen, aan een rustige openbare weg en ligt in de nabijheid van de plaatsen Meedhuizen, Delfzijl en Appingedam de stad Groningen ligt op ca. een half uur rijden met de auto.
De gebouwen bestaan uit een traditionele boerderij met een aangebouwde schuur, een half open schuur, Loods voor stalling van caravans, een voormalige timmerwerkplaats en een dierenverblijf. Naast de boerderij ligt een perceel grasland.

De woning:
De woning is zeer goed onderhouden.
Indeling begane grond;
Entree, hal met trapopgang, slaapkamer met badkamer, keuken, kamer, kantoor, kelder, toilet, bijkeuken dwarsgang naar de dubbele garage en entree naar de schuur.
Indeling verdieping;
Op de verdieping een overloop met een vaste trap naar de 2 de verdieping verder zijn er 4 slaapkamers, een badkamer (voorzien van een vaste wastafel, bad, toilet en douche) een strijkkamer of droogruimte en er zijn meerdere inbouwkasten.
Indeling 2de verdieping;
Op de 2de verdieping is 1 slaapkamer en een royale speelzolder

Het woongedeelte bouwjaar 2008 is opgetrokken in spouwmuren en deels in steensmuren, deze muren zijn geïsoleerd. Fundering op heipalen.
Op de begane grond zijn de vloeren van beton en zijn overwegend verwarmd met vloerverwarming en inde kamer met een palletkachel, de badkamer boven heeft ook vloerverwarming. De woning wordt verwarmd middels een c.v. installatie.
De vloer is geïsoleerd. De verdiepingsvloer is van beton. De 2de verdiepingsvloer is van hout. Het dak van de woning is een geïsoleerde Unidek kap en is met pannen gedekt.
De woning is voorzien van isolerende beglazing. Al met al een zeer goed onderhouden boerderij op een prachtige locatie.

Aangebouwde schuur
De aangebouwde schuur, deze schuur is gebouwd in 2006.
De schuur heeft en vrije overspanning met metalenspanten. De vloer is van gestort beton. De schuur is gebouwd op een ringfundering.
Het dak is bedekt met abc vrije golfplaten, op de golfplaten liggen aan de zuidzijde 66 zonnepanelen. Deze leveren ca. 16.000 kWh. De schuur is gebouwd met gemetselde geïsoleerde spouwmuren en de schuur is toegankelijk met een elektrische overheaddeur en 2 loopdeuren. Aan de zijkant is een dubbele inpandige garage met 2 overheaddeuren. De afmeting van de schuur is 38 x 22 m.

Veldschuur
De schuur is gebouwd in 2016 met een vrije overspanning. De spanten staan op poeren. De vloer is verhard met klinkers. De schuur is in gebruik voor opslag. De schuur heeft een afmeting van
20 x 6.5 meter. De wanden zijn bijna helemaal dichtgezet met damwandprofielplaten, er is een opening aan de voorzijde. De onderhoudsvrije damwandplaten zijn gepotdekseld aangebracht op de wanden. Op het dak liggen damwandplaten.

Vrijstaande schuur
De schuur is gebouwd in 2017 met een vrije overspanning. De spanten staan op een dubbel gewapende betonstrook, de wanden en het dak zijn bekleed met onderhoudsvrije damwandplaten. De onderhoudsvrije damwandplaten zijn gepotdekseld aangebracht op de wanden. De onderste meter van de wanden is tot
ca 1 m hoog voorzien van metselwerk. De vloer is betonverharde vloer. De schuur is in gebruik voor stalling van ca. 55 caravans. De schuur heeft een afmeting van 38 x 22 meter. De schuur is toegankelijk met een overheaddeur en een loopdeur.

Vrijstaande schuur naast hoofdgebouw
De schuur is gebouwd in 2009 met een vrije overspanning. De spanten staan op een dubbelgewapende betonstrook, De muren zijn gemetselde en geïsoleerde spouwmuren. De vloer is betonverharde vloer. Het dak is bedekt met asbestcementvrije golfplaten en het dak is geïsoleerd. De schuur is in gebruik voor opslag/ stalling van boten en caravans. Tevens was de schuur voorheen ingericht als timmerwerkplaats met de nodige voorzieningen. De schuur heeft een afmeting van 15,5 x 11.5 meter. De schuur is toegankelijk met een overheaddeur en 2 loopdeuren.

Dierenverblijf
Het dierenverblijf is gebouwd in 2019. De onderste halve meter is voorzien metselwerk, daarboven is het afgewerkt met onderhoudsvrije damwandprofielplaten, deze zijn (gepotdekseld) aangebracht op de wanden.
Het dak is bedekt met dakpannen en de vloer is verhard met beton. Het verblijf is deels open en is in gebruik voor kippen en een paar schapen. De afmeting is ca. 6.5 x 3 m.

Tuin
Voor en naast de woning is een gezellige tuin. De tuin is ingericht als een Groninger slingertuin, waar privacy gewaarborgd is.

Het erf ondergrond en weiland
Het totaal is 1.50 ha groot en bestaat uit een tuin met erfverharding en ondergrond. Naast en voor de woonboerderij ligt het perceel grasland. Er is in overleg mogelijk om eventueel extra grond bij te kopen. De huidige oppervlakte van 1.50 ha, zal nog moeten worden ingemeten door het kadaster

Doelgroep en bijzonderheden, beperkingen
Het object is uitermate geschikt voor een bedrijf, combinatie bedrijf met het houden van dieren of een hobbyist. Verhuur van caravans met vaste klanten enz. Er is veel vraag naar stallingsmogelijkheden voor caravans enz.


Eerste verdieping
Staat van de onroerende zaak, gebruik
Mocht een koopovereenkomst tot stand komen zal de onroerende zaak worden overgedragen in de staat waarin deze zich bij het tot stand komen van een overeenkomst zich bevindt met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten.

Bestemmingsplan
Enkel Bestemming Agrarisch wegdorpenlandschap
Dubbelbestemming Waarde -Archeologie 4
Functie aanduiding specifieke vorm van agrarisch -bouwperceel grondgebonden agrarisch bedrijf
Gebiedsaanduiding geluidzone- industrie.
https://www.ruimtelijkeplannen.nl

Bodemverontreiniging
Voor zover verkoper bekend, is er geen verontreiniging van het object die zou kunnen leiden tot een verplichting tot sanering van het object.

Nutsvoorziening woonboerderij.
Aardgas, water, elektra, IBA.

Roerende zaken
Er worden geen roerende zaken meegeleverd.

Specificaties

Object soort Woonhuis
Aanvaarding In overleg

Prijzen

Koopprijs 995000
Koopconditie Kosten koper
Koopspecificatie Inclusief BTW

Kenmerken

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal verdiepingen 3
Inhoud 1227
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 310
Oppervlakte perceel 15.635 m²

Bestemming

Permanente bewoning Ja
Recreatiewoning Nee

Onderhoud

Waardering: binnen Goed
Waardering: buiten Goed

Tuin en Garage

Tuin type Tuin rondom
Tuin kwaliteit Aangelegd onder architectuur

Installatie

Energielabel A
Cv-ketel: Combiketel Nee

Graag meer informatie of een bezichtiging aanvragen bij Meedhuizen, Meedhuizerweg 1? Vul onderstaand formulier in