Altenau Glockenbergweg

Beschikbaar
Locatie

Te koop aangeboden;

De plaats op de kaart kan afwijken vanwaar het bedrijf te koop staat. Is dit niet het bedrijf wat u zoekt neem gerust contact op over andere bedrijven in de verkoop.


Een compleet melkveebedrijf van ca. 70 ha. in het noordelijk gedeelte van Duitsland omgeving Oldenburg. Het melkveebedrijf heeft een huiskavel van ca. 68 ha de percelen zijn gedraineert en de grondsoort is overwegend klei op veen. De bodempunten 35-70 Bp. Er staat een ligboxenstal van 2012 met 130 ligboxen; 2x Lely A4, melkrobot een melktank van Mueller van ca. 9000 liter.

Er wordt gebruik gemaakt van een robot om het voer aan te schuiven. Mestopslag van ca. 3000 kuub.


Een ligboxenstal van 1991 met 85 plaatsen en 1000 kuub metsopslag. de totale mestopslag van dit melkveebedrijf is ca. 5000 kuub. Een schuur waar nog droge koeien kunnen worden gehouden door middel van stro hokken etc. Een werktuigenschuur/ werkplaats. Kuiplaten zijn verhard. Van dit melkveebedrijf wordt aangeboden 15 ha met erf en gebouwen, de overige percelen kunnen worden gepacht voor lange termijn.Graag meer informatie of een bezichtiging aanvragen bij Altenau Glockenbergweg? Vul onderstaand formulier in